søndag 9. oktober 2011

Høstferie

Høstferien kom plutselig og var veldig velkommen. Her startet den med regn og tung tåke, så innekos med eplekake ble prioritert. Etterhvert kom sola og vi kom oss ut i skogen selv om temperaturen ikke var så høy.


Eplekake. Oppskriften er egentlig ment for liten langpanne, så det tok tid å steke i rund form. Den ble til gjengjeld veldig god  når den var litt understekt i midten. Og det ble eplekake på Utsikten også.
Vi var også et par turer på Ikea i høstferien. Vi har skrudd sammen diverse hyller og bord,hengt opp ny lampe og vi har gitt gamle møbler et nytt liv med et par malingstrøk. Nå gjenstår det å få inn litt farger i heimen.


Feriens broderi. Monogram L+A:)
Feriens loppisfunn, gamle rammer.Feriens hekling. 
Jeg fikk tak i jersey-garn og er i gang med en gulvmatte til verandaen. Her trengs insats + vilje. Jeg hekler med nål 15 og bruker begge hender med iver.

Så da er det vel bare å forberede seg på morgendagens jobbhverdag. 


2 kommentarer:

  1. Hei Linda! Så utrolig fint hekleteppe! Kan vi ikke ta et heklekurs hos Eldbjørg en kveld? Har så lyst å lære meg det, veldig lyst å lage sånn teppe! Grattis med ny leilighet oppå haugen! Ingrid :)

    SvarSlett
  2. Hei Ingrid. Klart jeg kan lære deg dette. Det går veldig fort, men man blir jo litt mer sliten i armene. Har faktisk tenkt å invitere til heklenerdekveld lenge. Jeg snakker med Eldbjørg og finner en dag det passer for alle tre.
    Gleder meg;) Vi snakkes

    SvarSlett