mandag 31. januar 2011

Hurra! Butikken er åpen!

Nå er butikken pindis endelig åpen. De første produktene jeg har lagt ut er votter og luer,men det vil komme mye annet spennende etterhvert. Ta deg en tur innom og titt og kjøp gjerne noe til deg selv eller noen du liker. Velkommen!


søndag 30. januar 2011

Fotoshoot i parken.

Sola sto lavt og ga fint lys idag. Jeg er så nære ved å få min egen Epla-butikk opp og gå, så en fotoshoot av noen av produktene mine var "long overdue". Jeg fikk med meg min kjære (nederst til høyre) og en stor kopp kaffe opp i Bjølsenparken og knipset i vei. Resultatet ser du her, er godt fornøyd med dagens arbeid.

tirsdag 11. januar 2011

Pjonede votter

Disse vottene har jeg pjonet, dvs. å hekle kjedemasker i fremre del av maskene. Teknikken er enkel og når du mestrer den, kan du lage et par votter super-raskt. Teksturen blir tett og fin, og innsiden ligner mer på strikket struktur enn heklet. Jeg har brukt diverse restegarn i søte farger (over). Jeg kunne hekle fra før, så det var enkelt å lære å pjone. Så hvis du kan pjone, så lærer du nok fort å hekle også. Lær deg pjoning her.

Maritime votter med gullknapp.

søndag 9. januar 2011

Januarvarme votter

Godt nyttår!
Her har det vært lenge stille, men det vil ikke si at jeg ikke har hatt noe å gjøre. Nei, jeg har nok heller litt for mye å sette fingrene i. I vinter har jeg startet storproduksjon av votter, luer og diverse annet i håp om å endelig kaste meg ut i netthandel jeg også. Disse vottene har jeg designet selv med utgangspunkt i et heklet mønster som heter "stjerneskudd", hva passer vel bedre i vintermørket? Vent å se så dukker det nok snart opp noe for salg fra pindis....





"Stjerneskudd- vottene" er heklet i deilig, tykk "Drops Nepal" fra
DROPS Design som består av 65% ull og 35% alpaca. Heklenål nr. 5.